Εμφάνιση λιγότερων πληροφοριών
Bamboo & ξύλο | OL-A Products

Η σειρά TESSERA Bio Products® διαθέτει προϊόντα μίας χρήσης από Bamboo. Το γνωστό σε όλους μας bamboo είναι φυτό με μεγάλο ύψος, που φτάνει έως τα 40 μέτρα και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό.

Ευδοκιμεί σε υγρά και γόνιμα εδάφη, όπου δεν φυσούν ψυχροί άνεμοι. Τα καλάμια από bamboo συλλέγονται φυσικά και τα σκεύη που κατασκευάζονται από αυτό είναι απαλλαγμένα από χημικές πρόσθετες ουσίες.

Τα bamboo προϊόντα μας παράγονται από φυτείες με υπεύθυνη διαχείριση και είναι βιοδιασπώμενα και κομποστοποιήσιμα. Επιλέγοντας τα bamboo TESSERA Bio Products® συμβάλλετε στη χρήση προϊόντων που θα επιστρέψουν στο περιβάλλον με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Τα ξύλινα TESSERA Bio Products® προέρχονται από 100% φυσικό ξύλο σημύδας. Η σημύδα είναι ένα φυλλοβόλο δέντρο που φτάνει σε ύψος τα 20 έως 25 μέτρα.

Αναπτύσσεται σε ψυχρά κλίματα και υγρά εδάφη. Πολλά είδη σημύδας είναι ευρέως διαδεδομένα στα μικτά δάση των εύκρατων και ψυχρών περιοχών της Ευρασίας και της Βορείου Αμερικής.

Το ξύλο από σημύδα είναι ιδανικό για την παραγωγή προϊόντων μιας χρήσης γιατί είναι σκληρό και ανθεκτικό υλικό. Κατά την διαδικασία παραγωγής δεν χρησιμοποιούνται χημικές πρόσθετες ουσίες.

Τα ξύλινα προϊόντα της σειράς TESSERA Bio Products® παράγονται από δάση με υπεύθυνη διαχείριση και αποτελούν την οικολογική, εναλλακτική απάντηση στα αντίστοιχα πλαστικά μιας χρήσης.

Πιρούνια - κουτάλια και μαχαίρια από ξύλο
Κουτάλια γλυκού - παγωτού από ξύλο
Πιρούνια δίαινες - τρίαινες από ξύλο
Αναδευτήρες από ξύλο
Οδοντογλυφίδες από ξύλο
Picks από Bamboo
Καλαμάκια από Bamboo
Chopsticks από Bamboo
Μετάβαση στο περιεχόμενο